Merken

LG Airconditioning

De LG airconditioning systemen zijn al jarenlang de best verkochte modellen op de markt. Dat een airco systeem daarnaast ook mooi kan zijn heeft LG bewezen door dit jaar de Reddot Design Award en de IF design Award in de wacht te slepen. Deze prijzen bewijzen dat de vormgeving van LG airconditioning systemen kan worden omschreven als modern en stijlvol. LG heeft verschillende modellen op het gebied airconditioning. Deze modellen kunnen worden gebruik voor vrijwel elke ruimte variërend van slaapkamers tot kantoorruimtes. Verder heeft LG de Art Cool modellen, welke naast het beheersen van de luchtvochtigheid en de toevoer van verse lucht ook een stijlvol design hebben. U kunt deze modellen volledig aanpassen naar uw eigen smaak met bijvoorbeeld verwisselbare frontjes.

lg airconditioning

Panasonic Airconditioning

Panasonic brengt de mensen in harmonie met hun omgeving. Met een breed programma van uiterst geavanceerde wand-, cassette-, plafond-, vloer-, en kanaalmodellen, in single-split, Muiti-split- of warmtepomp uitvoering brengt Panasonic het comfort waar U het wenst.
Airconditioners met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Of het nu om kantoren, winkels, medische centra, horecagelegenheden, computerruimten, home-offices, of woon- en slaapkamers gaat: in goed overleg met ons, creëert u altijd een oplossing, die past bij uw wensen en uw budget.
Zowel de temperatuur als luchtvochtigheid worden binnen vastgestelde grenzen gehandhaafd en de aanwezige lucht wordt gereinigd, en bij sommige modellen ook ververst.

Fluisterstille werking
Panasonic stelt zeer hoge eisen aan het geluidsniveau van zowel de binnen- als de buitenunits. Prettig voor het comfort van zowel de gebruiker als voor de omgeving. Panasonic

Panasonic wenst u nu alvast een bijzonder comfortabel leefklimaat toe!

Daikin Airconditioning

Daikin staat wereldwijd hoog aangeschreven. Zij heeft meer dan 80 jaar ervaring als succesvolle producent van kwalitatief hoogwaardige airconditioningssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

Daikin airco-systemen zorgen overal waar u wilt voor een aangenaam klimaat. Ze doen hun werk fluisterstil en energiezuinig. Bovendien kunnen ze niet alleen koelen, maar ook verwarmen.